Hírek

Mindazokra is emlékezünk, akik az elmúlt ezer esztendőben megújították államunkat

Mindazokra is emlékezünk, akik az elmúlt ezer esztendőben megújították államunkat
2018. augusztus 22.

Amikor fejet hajtunk Szent István műve előtt, nem csupán Szent István történelmi tettére emlékezünk, hanem mindazokra is, akik az elmúlt ezer esztendőben a reménytelennek tűnő helyzetekben is tették a dolgukat, megújították államunkat – mondta Nagy István agrárminiszter az államalapító Szent István ünnepe alkalmából tartott rendezvényen az Agrárminisztériumban.

Sikeresen megtartottak minden ünnepi programot a fővárosban
2018. augusztus 20.

Sikeresen megtartottak minden ünnepi programot a fővárosban - közölte hétfő este a Kormányszóvivői Iroda az MTI-vel.

Operatív törzs: meg lehet tartani a tűzijátékot
2018. augusztus 20.

Az augusztus 20-ai központi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs úgy döntött: meg lehet tartani a tűzijátékot - tájékoztatta a Kormányszóvivői Iroda hétfő este az MTI-t.

Ideális körülmények között zajlik az ünnepi programsorozat
2018. augusztus 20.

"Sok ilyen ünnepet kívánok az országnak, sok ilyen születésnapot" - értékelte az augusztus 20-ai programsorozatot Kovács Zoltán kormányszóvivő hétfő délután a Magyar Ízek Utcáján.

Rendkívüli érdeklődés mellett zajlanak az állami rendezvények
2018. augusztus 20.

Rendkívüli érdeklődés mellett zajlanak az augusztus 20-i állami rendezvények - tájékoztatta a Kormányszóvivői Iroda hétfőn az MTI-t.

Több tízezer ember látogatott ki a Magyar Ízek Utcájára
2018. augusztus 19.

Több tízezer ember kapcsolódott Budapesten a szombat délelőtt kezdődött Magyar Ízek Utcája programsorozathoz - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő vasárnap a közmédiával.

Az érintett szervek felkészültek az ünnepi rendezvények biztosítására
2018. augusztus 18.

Az érintett szervek felkészültek az augusztus 20-i ünnepségek biztosítására, a munkát megfelelően koordinálják az operatív törzs segítségével - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Megnyílt a Magyar ízek utcája
2018. augusztus 18.

Megnyílt a Magyar ízek utcája szombat délelőtt. A Szent István-napi ünnepségek részeként a háromnapos gasztronómiai eseményt a Budai alsó rakpart Várkert Bazár előtti részén rendezik. Idén a fűszereké a főszerep, és meg lehet kóstolni Magyarország tortáját, valamint a Szent István-napi kenyérverseny győztes cipóit is.

Több ezer ember gondoskodik a biztonságról

Több ezer ember gondoskodik a biztonságról
2018. augusztus 17.

Több ezer ember gondoskodik az augusztus 20-ai programokon részt vevők biztonságáról - mondta a kormányszóvivő az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) központjában.

Azonnal be lehet avatkozni, ha bármi veszélyeztetné az ünnep lebonyolítását
2018. augusztus 16.

Azonnal be lehet avatkozni, ha bármi történne, ami veszélyezteti az ünnep lebonyolítását - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában az augusztus 20-i előkészületekkel kapcsolatban.