Buborék együttes

Interaktív show gyerekeknek, koncert az egész családnak

Buborék együttes

Időpont: 2016. augusztus 20., 10.00-11.00
Helyszín: Budapest 1013, Clark Ádám tér

A Buborék együttes 2005-ben alakult gyerekzenekar, amely saját szerzeményű dalaival nemcsak szórakoztatni szeretne, hanem zeneileg és szövegeiben is magas színvonalra törekszik és célja, hogy a legkisebbek is igényes zenét hallgathassanak. Szövegviláguk - játékos formában - a gondolkodó „kisemberekhez” szól, akiket ugyanúgy minden érdekel, mint a nagyokat. Dalaik nem csak szórakoztatnak, segítenek a gyermekeknek a tanulásban és a körülöttük lévő világ megértésben. A Buborék együttes interaktív műsora kitekintés a világra a gyerkőcök szemével.

A zenekar, melyet két alkalommal is Fonogram díjra jelöltek, ez idáig 4 albumot adott ki és aktívan járja az országot, koncerteket ad vidéken és Budapesten egyaránt, a kis rendezvényektől kezdve egészen a nagy fesztiválokig.

Az idén 10 éves zenekar koncertjeit rengeteg zene, tánc, humor, játék és mozgás fűszerezi. Interaktív fellépéseiken a szülők és gyerekek együtt táncolnak, számolnak, vonatoznak, ugrándoznak és énekelnek az együttessel. Cél, hogy mindenki ugyanúgy élvezhesse az előadást és ne legyenek unatkozó gyerekek.

http://www.buborekegyuttes.hu/

https://www.facebook.com/BuborekEgyuttes